Zeleninové šaláty s tradičným tekvicovým olejom
1
porcia
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
pekinská kapusta
10
ml
tradičný tekvicový olej
trochu
soľ
postup
1.
Z kapusty odstrániť vonkajšie listy (netreba ju umývať, nie je tam potom voda a tak lepšie vynikne chuť oleja) a kapustu nakrájať na požadovanú veľkosť.
2.
Do nakrájanej kapusty pridať tekvicový olej a zamiešať, opäť pridať olej a zamiešať. Oleja toľko, aby ho bolo cítiť. Treba začať len pridaním samotného oleja, aby bol rovnomerne rozptýlený po celej zelenine, a až potom podľa chuti dochutiť napríklad soľou, octom, atď.
3.
Poriadne premiešať a šalát je hotový. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.