Pridať recept

Hovädzia pečienka na hubách

ingrediencie

600 g
hovädzia pečeň
80 g
masť
200 g
čerstvé huby
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca
20 g
hladká múka

postup

1.
Hovädziu pečienku pokrájame na väčšie rezne - kúsky, naklepeme a opečieme na masti.
 
2.
Cibuľu pokrájanú nadrobno speníme na masti, pridáme umyté a pokrájané huby, rascu, soľ a opečené rezne, všetko podlejeme vodou a prikryté dusíme.
3.
Keď sú mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec rezne vložíme späť do omáčky.
4.
Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať