Pridať recept

Baranie mäso s fazuľou

ingrediencie

500 g
baranie mäso
5 g
masť
1 ks
cibuľa
2 PL
paradajkový pretlak
250 g
fazuľa
podľa chuti
cesnaku
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Vykostené mäso nakrájame na menšie kúsky a opečieme zo všetkých strán na masti. Potom dopečieme v rúre.
 
2.
Omáčku pripravíme tak, že nadrobno nakrájanú cibuľu popražíme na tuku z pečeného mäsa. Potom pridáme aj paradajkový pretlak a podusíme asi 8 min. Potom prilejeme ešte šťavu z mäsa, zmiešame s uvarenou fazuľou a pridáme cesnak, korenie a chvíľu podusíme.
3.
Na misu dáme fazuľu, ktorú sme uvarili domäkka, na ňu mäso a nakoniec všetko polejeme šťavou z mäsa. Podávame s dusenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať