Pridať recept

FOTORECEPT: Cukety plnené kuracími pečeňami

Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
stredne veľké cukety
500 g
kuracích pečení
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
1 PL
kečup
1 ČL
vegeta
3 ks
cesnakové strúčiky
1 PL
petržlenová vňať
200 g
nastrúhaného eidamu
3 ks
paradajok
soľ
čierne mleté korenie

postup

1.
Cukety rozpolíme a vydlabeme.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
 
2.
Na oleji orestujeme cibuľu,, pridáme nakrájené pečene a opražíme. Vydlabanú dužinu nakrájame na kocky a pridáme k pečeniam.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
3.
Vydlabané y posolíme aby sa cukety vypotili. Potom ich pokvapkáme olejom a dáme na 15 do rúry piecť
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
4.
Pečene ochutíme kečupom, korením a vegetou.Pridáme nakrájané paradajky.Dusíme
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
5.
Do zmesi pridáme prelisovaný cesnak, nasekanú petržlenovú vňať.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
6.
Na koniec pridáme 2/3 strúhaného syra, osolíme a odstavíme z ohňa.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
7.
Predpečené cukety naplníme zmesou
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
8.
Posypeme syrom.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
9.
Dáme piecť 35 minút na 180 C.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
10.
Podáme s chlebom alebo varenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Fotorecept: Cukety plnené kuracími pečeňami
Zdroj: Ingova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať