Pridať recept

Treska so zemiakmi

ingrediencie

1500 g
treska
300 g
cibuľa
1600 g
zemiaky
600 g
rajčina
1 dl
ocot
200 g
olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Najemno pokrájanú cibuľu opražíme zľahka na oleji.
 
2.
Na takto upravenú cibuľu položíme upravené a osolené porcie ryby, ktoré prikryjeme kúskami rajčín, podlejeme trochou vody.
3.
Rajčiny ešte osolíme a okoreníme a okolo ryby uložíme pokrájané opečené zemiaky.
4.
Zvrchu polejeme olejom, zakryjeme a dusíme 20 až 30 min. Pred podávaním na stôl posypeme rybu pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou a polejeme octom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať