Pridať recept

Rolky po oršansky

ingrediencie

1200 g
bravčové karé
150 g
bravčová pečeň
200 g
cibuľa
100 g
olej
200 g
hrášok
300 g
kyslá uhorka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie

postup

1.
Bravčové karé nakrájame na porcie, naklepeme, osolíme, okoreníme.
 
2.
Na každú porciu vkladáme opečenú pečeň, hrášok, uhorku, opraženú cibuľu.
3.
Stočíme do podlhovastého tvaru, prichytíme a opečieme v rúre. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Slávnostné mäsové rolády
Slávnostné mäsové rolády plné PREKVAPENIA miznú zo stola ako prvé, nebudete stíhať dokladať
Výborné mäsové rolády ako stvorené na sviatočný stôl. Vybrali sme pre vás chutné recepty, z ktorých si vyberie každý.