Pridať recept

Rolky z teľacieho mäsa

ingrediencie

1500 g
teľacie mäso
100 g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

Plnka

300 g
žemľa
100 g
maslo
100 g
cibuľa
2 ks
vajce
30 g
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ

postup

1.
Z teľacieho mäsa nakrájame menšie rezy. Zľahka naklepeme a naplníme vopred pripravenou plnkou.
 
2.
Zrolujeme, prichytíme špáradlami, tak aby mali tvar roliek. Osolené a okorenené rolky opečieme na oleji zo všetkých strán.
3.
Plnka: Jemne postrúhanú cibuľu popražíme na masle, pridáme na kocky pokrájanú žemľu, vajcia, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, osolíme a hustejšou plnkou plníme rezne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať