Pridať recept

FOTORECEPT: Broskyňové kuracie prsia

ingrediencie

kuracie prsia
korenie na hydinu
broskyne broskyňe môžeme tiež nahradiť ananásom
syr na strúhanie
korenie biele mleté
olej
soľ
vegeta

postup

1.
Kuracie prsia vyklepeme cez mikroténovú fóliu, osolíme, okoreníme a necháme asi 15 minút odstáť.
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Zdroj: hajni21
 
2.
Potom mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Opečené mäso uložíme do zapekacej misy.
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Zdroj: hajni21
3.
Syr nastrúhame, broskyne prepolíme, vyberieme kôstku a pokrájame na plátky. Mäso v mise posypeme strúhaným syrom, poukladáme na ne broskyne (ja som použila kompót) a opäť posypeme syrom. Nakoniec podlejeme výpekom z panvice a pečieme vo vyhriatej rúre.
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Zdroj: hajni21
4.
Podávame s ryžou alebo zemiakmi,... Dobrú chuť :)
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Fotorecept: Broskyňové kuracie prsia
Zdroj: hajni21
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať