Pridať recept

FOTORECEPT: Tvarohovo-ovocný koláč

30
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

2 ks
vajce
1 hrnček
kryštálový cukor
2 hrnčeky
polohrubá múka
1/2 hrnček
mlieko
1/2 hrnček
olej
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva

Plnka

250 g
tvaroh
2 PL
práškový cukor
ovocie

postup

Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
 
1.
Na začiatku zmiešame cukor s vajíčkami.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
 
2.
Pridáme múku a prášok do pečiva. Dobre zamiešame.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
3.
V tomto kroku pridáme olej a mlieko.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
4.
Dobre vymiešame cesto.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
5.
Hrudkový tvaroh premiešame s práškovým cukrom.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
6.
Plech vymastíme a posypeme múkou. Vyleje cesto. Na vrch cesta pridáme tvaroh alebo ho zapracujeme priamo do cesta.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
7.
Prichystáme si ovocie. V tomto prípade sme použili jablká - nakrájame alebo nastrúhame.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
8.
Ovocie pridáme na vrch cesta. Pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 180°C.
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Fotorecept: Tvarohovo-ovocný koláč
Zdroj: jaha86
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Babičkin jablkový koláč
Starý a (ne)tradičný recept na najlepší jablkový koláč
Prachom zapadnutý recept z povojnovej kuchárky nám otvoril cestu k úžasne chutnému a nápaditému jablkovému pité.
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
Krehké cesto
Ako na dokonalé krehké cesto: Aké suroviny a v akých pomeroch použiť?
Krehké cesto je vďačným univerzálnym tipom na sladké i slané koláče. Jeho výhodou je, že ho navyše môžete...
2x šťavnatý čokoládový koláč bez vajec a bez masla:
2x šťavnatý čokoládový koláč bez vajec a masla: Neostane ani kúsok!
Svet jednoduchých koláčov ponúka nekonečné možnosti kombinácií a na samom čele tohto spektra stoja...
Univerzálna zmes na sladké pečenie
Trvanlivá zmes na sladké pečenie: S ňou budú vaše lievance či sušienky hotové raz-dva!
Príprava všestranne použiteľnej zmesi trvá len pár minút, ušetrí vám čas i peniaze. Znie to neuveriteľne,...
Pečené jablká
VIDEO: Krásne jednoduché a aromatické, pečené jablká
Predstavte si horúce šťavnaté jablko, plnené piškótami a orieškami, prevoňané medom a škoricou. Super...