Pridať recept

Karbonátky z lososa a chleba

ingrediencie

400 g
losos
2 ks
plátok chleba
500 ml
zeleninový vývar
1 ks
vajce
1 ks
citrón
4 PL
maslo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2 PL
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Filé z lososa povaríme vo vriacom zeleninovom vývare. Potom ho vyberieme, necháme vychladnúť a preložíme do misky. Trošku ho popučíme vidličkou a premiešame s vajíčkom, citrónovou šťavou a kôrou, na kocky nakrájaným chlebom, nasekanou vňaťou, soľou a korením.
 
2.
Zmes poriadne premiešame, tvarujeme z nej karbonátky, ktoré zľahka opekáme na rozpálenom masle do zlatista z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...