Pridať recept

Rezne v zemiakovom cestíčku

4
porcie
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
800 g
zemiak
1 ks
vajce
2 PL
polohrubá múka
1 ks
cibuľa
50 g
tvrdý syr
2 PL
maslo
2 PL
nasekaná petržlenová vňať
trochu
olivový olej

postup

1.
Zemiaky umyjeme, uvaríme v osolenej vode a necháme ich vychladnúť. Studené zemiaky ošúpeme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Cibuľu ošúpeme,nadrobno nakrájame a tvrdý syr nastrúhame.
 
2.
Zemiaky zmiešame s cibuľou a tvrdým syrom. Primiešame vajíčko, múku, petržlenovú vňať, soľ a korenie.
3.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na tenšie plátky. Mäso naklepeme, dochutíme soľou, korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji. Opečené mäso necháme vychladnúť a potom ho obalíme v zemiakovom cestíčku. Morčacie rezne obalené v cestíčku opäť opražíme na rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
8.4.2017 17:57 | |
+1 -0
Celeeeeee zle
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!