Čokoládový nákyp
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
g
maslo
60
g
práškový cukor
4
ks
vajce
50
g
čokoláda na varenie
50
g
orechy
50
g
piškóty
trochu
soľ
trochu
citrónová kôra
postup
1.
Maslo vymiešame so žĺtkami a polovicou cukru.
2.
Pridáme tuhý sneh ušľahaný z bielkov a druhej polovice cukru, štipku soli, postrúhanú citrónovú kôru, orechy, piškóty a čokoládu.
3.
Masu rozdelíme do vymastených a strúhankou vysypaných šálok. Dám do rajnice s vodou, prikryjeme a pomaly varíme asi 10 min.
4.
Uvarený puding vyklopíme na tanieriky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.