Nepečený čučoriedkový srnčí chrbát
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
okrúhlych kakaových detských piškót
Plnka
250
g
jemný tvaroh
2
ks
kyslá pochúťková smotana
2
PL
práškový cukor
1
ks
vanilkový cukor DrOetker
ďalej potrebujeme
250
g
čerstvých čučoriedok
postup
1.
Plnka : Jemný tvaroh vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom. Postupne pridáme kyslú pochúťkovú smotanu.
2.
Formu na srnčí chrbát vystelieme potravinárskou fóliou a poukladáme kakaové piškóty, natrieme tvarohovo – smotanovou plnkou, posypeme čerstvými čučoriedkami opäť navrstvíme plnkou, piškótami čučoriedkami a postup opakujeme.
3.
Naplnený srnčí chrbát prikryjeme potravinárskou fóliou a vložíme do chladničky chladiť minimálne na 12 hodín ( aby piškóty zmäkli ).
4.
Na vychladnutý srnčí chrbát priložíme dosku a preklopíme. Môžeme ozdobiť šľahačkou a podávame.
5.
Dobrú chuť :-)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.