Pridať recept

Morčacie prsia na horčici

ingrediencie

500 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
1 PL
kremžská horčica
soľ
mleté čierne korenie
olej
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Morčacie prsia nakrájame na kocky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno.
 
2.
Na panvici si rozohrejeme olej, na ktorý dáme nakrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom a opražíme. Vložíme nakrájané mäso, osolíme, okoreníme čiernym korením a zamiešame. Dusíme pod pokrievkou domäkka.
3.
Pridáme kremžskú horčicu (môže byť aj plnotučná). Prilejeme trošku vriacej vody a zamiešame. Necháme chvíľu prevrieť a podávame. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
7.11.2012 13:50 | |
+1 -7
presne takyto isty recept som si sam vymyslel :)
Podobné články
Kuracie prsia
Už žiadne tvrdé ani vysušené kuracie prsia! Zapíšte si tieto TRIKY a budú krásne šťavnaté a vždy chutné (+ recepty)
Kuracie prsia patria na Slovensku k tým najobľúbenejším druhom mäsa. Lenže zároveň sa s nimi spájajú...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Predtým než vyseparujete pohár s poslednými zvyškami horčice, fľašu od kečupu či paradajkovej omáčky alebo...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...