Pridať recept

Tradičná bulharská fazuľová polievka (čorba)

Tradičná bulharská fazuľová polievka (čorba)
Zdroj: gurmanka
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 litre
voda
300 g
branie mäso
120 g
fazuľa
100 g
pór
podľa chuti
soľ
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Fazuľu prepláchneme vodou a deň vopred ju namočíme do studenej nesolenej vody.
 
2.
Na druhý deň fazuľu scedíme a uvaríme do polomäkka. Pridáme nadrobno nakrájaný pór, na väčšie kusy nakrájané baranie mäso a prelisovaný cesnak.
3.
Polievku dochutíme soľou a varíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať