Pridať recept

Ovocné suflé

6
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
vaječný bielok
200 g
ovocie
100 g
vanilkový cukor
2 ks
vanilkový lusk
50 g
maslo
trochu
práškový cukor

postup

1.
Zapekacie misky vymastíme maslom a vysypeme polovicou vanilkového cukru. V miske zmiešame na malé kúsky nakrájané ovocie a zvyšný vanilkový cukor.
 
2.
Do misky dáme bielky spolu s dreňou z vanilkového lusku. Vyšľaháme tuhý sneh, ktorý uložíme do pripravených mištičiek. Do každého dáme navrch trochu lesného ovocia a dezert dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 200°C približne 10 minút. Po upečení suflé posypeme práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať