Pridať recept

Kuracie rezne v hermelíne

ingrediencie

4 plátky
kuracie prsia
100 g
suchá saláma
6 PL
tuzemský um
5 PL
sójová omáčka
1 ks
hermelín
1 ks
jablko
šľahačka
tuk
grilovacie korenie
mleté čierne korenie

postup

1.
Naklepeme rezne, osolíme a posypeme korením. Do vymasteného pekáča dáme mäso, na ktoré poukladáme kolieska salámy, plátky jablka a všetko posypeme nahrubo nastrúhaným hermelínom.
 
2.
Šľahačku zmiešame s tuzemským umom, so sójovou omáčkou a touto zmesou polejeme rezene. Pomaly pečieme v rúre. Môžme servírovať s opečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
12.12.2012 23:12 | |
+0 -0
Vyskušam... určite to bude dobrota 8:|
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...