Pridať recept

Vyprážaná cuketa

ingrediencie

350 g
cuketa
1 ks
vajce
4 PL
mlieko
40 g
hladká múka
80 g
strúhanka
podľa chuti
soľ
trochu
masť na vyprážanie

postup

Dobre umytú cuketu uvaríme, pokrájame na kolieska, posolíme, obalíme múkou, vajcom rozšľahaným s mliekom a strúhankou a vyprážame v horúcej masti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Stačí iba jedna surovina a vyčarujete fantastické pohostenie! Recepty na slané chuťovky na bežný deň i oslavy
Stačí iba jedna surovina a vyčarujete fantastické pohostenie! Recepty na slané chuťovky na bežný deň i oslavy
Výborné cibuľové pochúťky, vhodné na každú príležitosť! Vyberte si podľa svojho gusta.