Hubovo hľuzovkové toasty
6
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
huby
4
PL
maslo
1
liter
brandy
1
pohár
nízkotočná smotana
125
g
čedar
1
podľa chuti
olej z hľuzovky
12
plátkov
francúzsky chlieb
postup
1.
Huby očistíme a na hrubo pokrájame. Na panvici roztopíme maslo a pridáme huby. Smažime domäkka a stále miešame. Pokvapkáme koňakom, ma sa vypariť.
2.
V malej panvici zohrejem smotanu, pridáme syr a necháme roztopiť na nízkom ohreve. Potom odtiahneme a vmiešame huby. Ponakladáme na toasty, pokvapkáme olejom a podávame teplé.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.