Pridať recept

Hubovo hľuzovkové toasty

6
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
huby
4 PL
maslo
1 liter
brandy
1 pohár
nízkotočná smotana
125 g
čedar
1 podľa chuti
olej z hľuzovky
12 plátkov
francúzsky chlieb

postup

1.
Huby očistíme a na hrubo pokrájame. Na panvici roztopíme maslo a pridáme huby. Smažime domäkka a stále miešame. Pokvapkáme koňakom, ma sa vypariť.
 
2.
V malej panvici zohrejem smotanu, pridáme syr a necháme roztopiť na nízkom ohreve. Potom odtiahneme a vmiešame huby. Ponakladáme na toasty, pokvapkáme olejom a podávame teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
Viete, čo musíte urobiť, aby boli rožky krásne mäkké aj na druhý deň? Iba túto jednoduchú vec za pár minút
Rožky krásne mäkké aj na druhý deň? Stačí urobiť túto jednoduchú vec za pár minút a už nikdy nebudú gumové!
Tip pre každého, kto si chce ráno vychutnať chrumkavé rožky a nechodiť po ne do obchodu každý deň!