Kapor na rasci
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
kapor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca
100
g
stužený pokrmový tuk
15
g
hladká múka
postup
1.
Porcie kapra osolíme, posypeme rascou, vložíme do rozohriateho tuku a opečieme z oboch strán.
2.
Opečené porcie vyberieme, šťavu poprášíme múkou, necháme zhnednúť a potom zalejeme vlažnou vodou. Podľa chuti dosolíme a varíme, až kým sa hustnúca šťava neoddeľuje od tuku.
3.
Pečeného kapra polejeme šťavou. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.