Jahňa na paprike
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
masť
50
g
cibuľa
trochu
mletá červená paprika
podľa chuti
jahňacie mäso
podľa chuti
soľ
40
g
hladká múka
1
ks
jogurt
postup
1.
Mäso umyjeme, pokrájame na rezance, osolíme a dáme dusiť na cibuľu spenenú na masti, do ktorej sme pridali mletú červenú papriku.
2.
Mäso občas podlejeme vodou. Keď je mäkké, zalejeme ho zátrepkou z hladkej múky a jogurtu a za stáleho miešania ešte povaríme asi 10 min.
3.
Podávame s haluškami alebo dusenou ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.