Pridať recept

Zeleninový šalát s vajíčkom

ingrediencie

4 ks
paradajka
250 g
zelená fazuľka
2 ks
vajce uvarené natvrdo
1/2 ks
šalotka
1 pohár
čierne olivy
2 PL
olivový olej
1 PL
citrónová šťava
1 štipka
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
V miske zmiešame uvarenú zelenú fazuľku, na kolieska nakrájanú šalotku, na štvrtiny nakrájané paradajky, vajíčka a olivy. Šalát rozložíme na taniere.
 
2.
Dressing si pripravíme z olivového oleja, citrónovej šťavy, nasekanej vňate, soli a korenia. Šalát na tanieroch prelejeme dressingom a môžeme ho podávať napríklad s opečenou bagetou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať