Pridať recept

Kuracie rezne v jogurtovej marináde

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
kuracie rezne
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
250 ml
jogurt
1 ks
vajce
1 strúčik
cesnaku
trochu
strúhaný zázvor
4
tvrdý syr

postup

1.
V miske si zmiešame jogurt, vajíčko, prelisovaný cesnak, čerstvo nastrúhaný zázvor, korenie a soľ.
 
2.
Kuracie rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Vložíme ich najlepšie na noc marinovať do pripravenej marinády.
3.
Na druhý deň ich z oboch strán opražíme na rozpálenom oleji v panvici a na vrch dáme zapiecť plátok syra.
4.
TIP: Ak máte radi pikantnejšie veci, na vrch rezňov môžete pred podávaním nastrúhať čerstvý zázvor.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!