Bravčové rezne zapečené so syrom a jablkami
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčový rezeň
trochu
hladká múka
4
tvrdý syr
4
anglická slanina
2
ks
jablko
trochu
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Dochutíme soľou, korením a necháme ich chvíľu odležať. Obalíme ich v hladkej múke a prudko opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici.
2.
Plátky mäsa rozložíme do zapekacej misy a prelejeme výpekom. Na každý plátok položíme plátok slaniny, na kolieska nakrájané jablká a syr. Prilejeme trochu vody a rezne dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.