Pridať recept

Bravčové rezne zapečené so syrom a jablkami

Bravčové rezne zapečené so syrom a jablkami
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
trochu
hladká múka
4
tvrdý syr
4
anglická slanina
2 ks
jablko
trochu
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčové rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Dochutíme soľou, korením a necháme ich chvíľu odležať. Obalíme ich v hladkej múke a prudko opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici.
 
2.
Plátky mäsa rozložíme do zapekacej misy a prelejeme výpekom. Na každý plátok položíme plátok slaniny, na kolieska nakrájané jablká a syr. Prilejeme trochu vody a rezne dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!