Horčicové rezne s kôprom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčové mäso
1
strúčik
cesnaku
2
PL
dijonská horčica
1
KL
nasekaný kôpor
trochu
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2
ks
vajce
trochu
múka
trochu
strúhanka
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezne. Rezne naklepeme na tenké pláty, potrieme ich horčicou, prelisovaným cesnakom a kôprom. Dochutíme ich soľou, korením, preložíme a obalíme v trojobale.
2.
Hotové rezne opražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Podávame ich s hranolkami alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.