Pridať recept

Cestoviny s baklažánom a cherry paradajkami

Cestoviny s baklažánom a cherry paradajkami
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

300 g
cestoviny
4 PL
olivový olej
300 g
baklažán
300 g
cherry paradajky
1 KL
cukor
2 strúčiky
cesnaku
1 PL
jablčný ocot
1 KL
vegeta
podľa chuti
soľ
1 hrsť
čerstvá bazalka

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli pripravené al dente. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať. Medzitým si na polovici olivového oleja opečieme na kocky nakrájaný baklažán.
 
2.
Na zvyšnom oleji opražíme paradajky, dochutíme ich cukrom, prelisovaným cesnakom, jablčným octom, vegetou a pridáme baklažány. Zmes dochutíme soľou, natrhanou bazalkou a nakoniec primiešame cestoviny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať