Cestoviny s baklažánom a cherry paradajkami
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
cestoviny
4
PL
olivový olej
300
g
baklažán
300
g
cherry paradajky
1
KL
cukor
2
strúčiky
cesnaku
1
PL
jablčný ocot
1
KL
vegeta
podľa chuti
soľ
1
hrsť
čerstvá bazalka
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli pripravené al dente. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať. Medzitým si na polovici olivového oleja opečieme na kocky nakrájaný baklažán.
2.
Na zvyšnom oleji opražíme paradajky, dochutíme ich cukrom, prelisovaným cesnakom, jablčným octom, vegetou a pridáme baklažány. Zmes dochutíme soľou, natrhanou bazalkou a nakoniec primiešame cestoviny.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.