Pridať recept

Hovädzí chvost v polievke

ingrediencie

500 g
hovädzí chvost
40 g
maslo
100 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
1 ks
bobkový list
1 ks
nové korenie
4 ks
celé čierne korenie
štipiek
tymian soľ

postup

1.
Hovädzí chvost očistíme, rozsekáme na kúsky a osolíme. Na rozohriatom masle opražíme pokrájanú cibuľu, zeleninu, celé a nové korenie, bobkový list a tymián.
 
2.
Do tohto základu vložíme chvost, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Mäkký chvost vyberieme na tanier, šťavu z mäsa rozriedime potrebným množstvom horúcej vody, povaríme a zalejeme chvost.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať