Pridať recept

Rybia polievka so smotanou

ingrediencie

500 g
ryby
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
150 g
koreňová zelenina
20 g
masť
30 g
hladká múka
200 ml
smotana
1 ks
žĺtok
1 štipka
mletá červená paprika

postup

1.
Do studenej vody vložíme očistené ryby a cibuľu. Dochutíme ju soľou, korením a varíme približne 20 minút.
 
2.
Zeleninu uvaríme zvlášť, zahustíme ju zápražkou pripravenou z masti, múky, papriky. Pridáme precedený rybí vývar a vykostené mäso z rýb. V smotane rozmiešame žĺtok a vmiešame ho do polievky. Polievku podávame s nadrobno nakrájanou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať