Pridať recept

Kuracie prsia s paradajkami a olivami

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
1 hrnček
čierne olivy
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 stonka
tymian
1 kocka
mäsový bujón
podľa chuti
soľ
2 strúčiky
cesnaku
3 ks
cibuľa
3 PL
olej
300 ml
biele víno
500 g
lúpané paradajky

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a opečieme na rozpálenom oleji. Vyberieme ich z panvice a udržiavame v teple.
 
2.
Cibuľu nadrobno nakrájame a cesnak prelisujeme. Do výpeku z mäsa vložíme cibuľu, cesnak, olivy, tymián a lúpané paradajky. Omáčku dochutíme soľou, korením a premiešame. Vložíme do nej mäso, pridáme bujón, víno a dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať