Kvaka nakyslo
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bravčové pliecko
1
liter
mlieko
1
ks
kvaka
1
ks
cibuľa
1
PL
kukuričná múka
1
PL
maslo
1/2
PL
soľ
2
KL
mleté čierne korenie
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Mäso uvaríme v osolenej vode. Keď je hotové, vyberieme ho a nakrájame na menšie kúsky.
2.
V druhom hrnci zohrejeme nad parou mlieko, pridáme postrúhanú kvaku, nakrájané bravčové mäso, postrúhanú cibuľu, múku a maslo. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
3.
Varíme asi 10 min, kým kvaka nezmäkne. Polievku podávame posypanú posekanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.