Pridať recept

VIDEORECEPT: Morčacia roláda v lístkovom ceste

Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Zdroj: budemtedasom

ingrediencie

250 g
morčacie prsia
350 g
lístkové cesto
4 plátky
ementál
2 plátky
šunka
125 g
mozzarella
1 ks
vajce
maslo
mleté čierne korenie
soľ
múka na vysypanie formy

postup

1.
Mäso nakrájame na dva rovnako veľké plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Mozzarellu si nakrájame na hrubšie plátky. Na každý plátok mäsa dáme ementál, šunku a plátky mozzarelly. Urobíme si dva mäsové závitky. Závitky si osolíme a okoreníme. Rozvaľkané lístkové cesto rozdelíme na dve časti. Do stredu umiestnime roládu a potrieme rozšľahaným vajcom.
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Zdroj: budemtedasom
 
2.
Roládu do cesta zavinieme, potrieme vajcom a preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Nakoniec rolády posolíme a dáme piecť na 30 minút pri teplote 200°C.
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Zdroj: budemtedasom
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Zdroj: budemtedasom
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Videorecept: Morčacia roláda v lístkovom ceste
Zdroj: budemtedasom
3.
http://tivi.azet.sk/video/1440992/varime-s-tivi-morcacia-rolada-v-listkovom-ceste.html
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Safari roláda
Táto krásna roláda zachutí nielen deťom. Ako na strakatý vzor vám radi ukážeme
Dvojfarebná piškótová roláda s krásnym žirafím motívom, plnená parížskym krémom a ovocím. Tento krásny...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Piškótová roláda
Vždy krásna roláda bez prasklín. Poznáte triky, ako ju pripraviť?
Aby bola piškótová roláda dostatočne elastická a zároveň krásne nadýchaná a jemná, musíte dodržať zopár...
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!