Pridať recept

Chlebíky s cesnakovým maslom a kôprom

Chlebíky s cesnakovým maslom a kôprom
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

4 PL
mäkké maslo
1 PL
sekaný kôpor
1/2 PL
sušený cesnak
2 ks
francúzska bageta
1 ks
cuketa

postup

1.
Na panvici speníme maslo, kôpor a cesnak. Bagety nakrájame a natrieme zmesou. Pokrájame cuketu na krúžky a uložím ju na bagety.
 
2.
Bagety zabalíme do alobalu a pečieme 10 minút. Obrátime raz, dvakrát a podávame horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.