Zapečené karé s cibuľou
4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčové karé
150
g
údený syr
250
ml
sladká smotana
2
ks
cibuľa
2
PL
dijonská horčica
50
g
hladká múka
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky a trochu vyklepeme. Dochutíme ho soľou, korením a trošku pomúčime. Preložíme ho na olejom potretý pekáč.
2.
Potrieme ho horčicou, poukladáme naň kolieska cibule, posypeme ho strúhaným syrom a zalejeme smotanou. Mäso vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme ho približne 20 minút prikryté alobalom, potom ho odstránime a dopečieme.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.