Pridať recept

Zapečené karé s cibuľou

ingrediencie

700 g
bravčové karé
150 g
údený syr
250 ml
sladká smotana
2 ks
cibuľa
2 PL
dijonská horčica
50 g
hladká múka
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky a trochu vyklepeme. Dochutíme ho soľou, korením a trošku pomúčime. Preložíme ho na olejom potretý pekáč.
 
2.
Potrieme ho horčicou, poukladáme naň kolieska cibule, posypeme ho strúhaným syrom a zalejeme smotanou. Mäso vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme ho približne 20 minút prikryté alobalom, potom ho odstránime a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
blackberry4
1.10.2015 16:54 | |
+77 -13
Dneska som to varila a je to skvelé...dala som obyčajnu plnotučnu horčicu miesto dijonskej a je to aj tak super :3 (y)
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.
Srbské rebierko
Rúru nezapínam, toto je najchutnejšie mäsko z jedného hrnca: Geniálne SRBSKÉ REBIERKO nemá konkurenciu, stačí jeden pohár a celá rodina sýta
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás skvelý chutný recept, ktorý si vždy celá rodina pochvaľuje.