Pridať recept

Červeno- biely reďkovkový šalát

ingrediencie

2 šálky
biela reďkev
1 štipka
soľ
1 zväzok
červená reďkev
100 g
šľahačková smotana
2 PL
hlohový sirup
1 ks
citrónová šťava
1 štipka
mleté biele korenie
4 PL
pažitka

postup

1.
Reďkev očistíme, olúpeme niektoré a rozštvrtíme po dĺžke a krájame na tenké pásiky. Osolíme a necháme chvíľu postáť. Plátky bielej a červenej reďkovky zmiešame.
 
2.
Smotanu vyšľaháme, zmiešame s citrónovou šťavou. Dresing osolíme, okoreníme, Nakoniec primiešame pokrájanú pažítku. Zmiešame s reďkovkami a podávame chladené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať