Baranie filé
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
baranie mäso
40
g
cibuľa
podľa chuti
soľ
40
g
bravčová masť
2
strúčiky
cesnaku
20
g
hladká múka
rasca
postup
1.
Mäso umyjeme, pokrájame na filé (rezne), slabo naklepeme a posolíme.
2.
Do rajnice dáme masť, nadrobno pokrájanú cibuľu, cesnak, rascu, priložíme filé opečené na masti, podlejeme vodou a prikryté dusíme.
3.
Šťavu zaprášime múkou, podusíme a dolejeme trochou vývaru alebo vody.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.