Poľovnícke kuracie kúsky
4
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
kuracie prsia
1
konzerva
paradajkový pretlak
1
ks
červená paprika
1/2
konzerva
sterilizovaný hrášok
1
ks
cibuľa
1
štipka
tymian
1
štipka
majorán
1
ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
štipka
mletá červená sladká paprika
1
ks
bujón
200
ml
suché červené víno
postup
1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Dochutíme ho soľou, korením a opražíme v panvici na rozpálenom oleji. Potom ho vyberieme a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Primiešame mletú červenú papriku, paradajkový pretlak a všetko varíme.
2.
Prilejeme trošku vody, pridáme bobkový list, majorán, tymián, bujón a naspäť vložíme mäso. Po chvíľke dusenia prilejeme červené víno. Po 10 minútach pridáme sterilizovaný hrášok a nadrobno nakrájanú papriku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.