Pridať recept

FOTORECEPT: Pšenové rizoto s cuketou

ingrediencie

200 g
pšeno
600 ml
voda
1 ks
cuketa
1 konzerva
lúpané paradajky
1 KL
soľ
1 KL
kari
1 PL
petržlenová vňať
1 ks
cibuľa

postup

Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Zdroj: hanus_prg
 
1.
Petržlenovú vňať nakrájame nadrobno.
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Cibuľu nakrájame na väčšie kusy, paradajky z konzervy vylejeme do hrnca, pridáme premyté pšeno, vňať a nakrájanú cuketu.
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Zdroj: hanus_prg
3.
Zalejeme všetko vriacou vodou, pridáme korenie a privedieme k varu.
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Zdroj: hanus_prg
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Zdroj: hanus_prg
4.
Hneď ako začne voda v hrnci vrieť, zmiernime plameň, hrniec prikryjeme a necháme pomaly variť cca 20 minút. Keď sa skoro všetka voda vyparí, rizoto je hotové a môžeme ho servírovať. Dobrú chuť!
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Zabudnutá obilnina: Je ľahko stráviteľná a plná vitamínov. Škoda, že ju jeme tak málo! Podporuje trávenie,
Zabudnutá obilnina: Je ľahko stráviteľná a plná vitamínov. Škoda, že ju jeme tak málo! Podporuje trávenie, zdravé srdce a chutí výborne
Je lacná, dostupná a veľmi chutná. Spoznajte všetky výhody tejto úžasne plodiny a vyskúšajte skvelé recepty!