FOTORECEPT: Pšenové rizoto s cuketou
stredná
náročnosť
ingrediencie
200
g
pšeno
600
ml
voda
1
ks
cuketa
1
konzerva
lúpané paradajky
1
KL
soľ
1
KL
kari
1
PL
petržlenová vňať
1
ks
cibuľa
postup
2.
Cibuľu nakrájame na väčšie kusy, paradajky z konzervy vylejeme do hrnca, pridáme premyté pšeno, vňať a nakrájanú cuketu.
3.
Zalejeme všetko vriacou vodou, pridáme korenie a privedieme k varu.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.