Prírodné teľacie rezne dusené
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
teľacie mäso
80
g
maslo
podľa chuti
soľ
50
g
cibuľa
15
g
hladká múka
postup
1.
Mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme a posolíme.
2.
Na masle upražíme postrúhanú cibuľu, pridáme posolené rezne a trochu podlejeme vodou, aby sa nepripálili, a za občasného pomiešania dusíme. Mäkké vyberieme na misu.
3.
Šťavu zahustíme múkou, podlejeme vodou, dobre povaríme, precedíme cez sito, rezne vložíme do šťavy a ešte chvíľu podusíme.
4.
Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.