Husacie prsia na hríboch
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
husacie prsia
30
g
masť
2
ks
cibuľa
1
ks
cesnakové strúčiky
100
g
hríby čerstvé
1
KL
hladká múka
1
ks
cibuľka jarná
podľa chuti
soľ, vývar
postup
1.
Prsia vykostíme a prerežeme. Na masti speníme cibuľu a rozotretý cesnak. Pridáme prsia, opečieme zo všetkých strán, pridáme nakrájané hríby, osolíme a podusíme.
2.
Podlejeme vývarom. Potom mäso vyberieme, hríby zaprášime múkou a povaríme. Primiešame nakrájanú jarnú cibuľku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.