Nepečené pudingové rezy
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
svetlé sušienky
2
balíčky
tmavé sušienky
2
ks
čokoládový puding Dr Oetker
1
liter
polotučné mlieko
4
PL
kryštálový cukor
1
ks
kyslá pochúťková smotana
2
ks
vanilkový cukor
postup
Puding má skutočne všestranné využitie a tak robievame doma aj tento koláčik:
1.
Na plech rozložíme dva rady sušienok, tmavé a na nich svetlé.
2.
Uvaríme si puding s použitím dvoch pudingov, litra mlieka a kryštálového cukru. Časť pudingu rovnomerne rozlejeme na sušienky.
3.
Pokračujeme svetlými sušienkami, na ktoré vylejeme druhú časť pudingu. Poslednou vrstvou budú tmavé sušienky, na ktoré rozotrieme kyslú smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom.
4.
Koláč necháme stuhnúť cez noc v chladničke. Pred podávaním ozdobíme nasekanou čokoládou alebo čokoládovými hoblinami.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
elenkaw
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.