Plnené hovädzie plátky na rošte
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
roštenka
1
ks
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
1/2
dl
olej
podľa chuti
soľ
100
g
kyslá uhorka
postup
1.
Odležanú roštenku umyjeme, pokrájame na plátky a okrajové blany narežeme. Plátky natenko naklepeme, posolíme, okoreníme, potrieme olejom a pečieme na rošte z každej strany asi 3 min.
2.
Opečené plátky naplníme cibuľou a kyslou uhorkou pokrájanou na rezance.
3.
Plátky uložíme na teplú misu a polejeme šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.