Baranie rebierko na rošte
stredná
náročnosť
ingrediencie
800
g
baraní chrbát
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
dl
olej
postup
1.
Mäso pokrájame na rebierka, blany odrežeme, slabo naklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme olejom.
2.
Na rozpálenom rošte ich opečieme z každej strany 7-8 min a občas potrieme výpekom alebo olejom.
3.
Opečené rebierka uložíme na teplú misu a môžeme ich podávame s cibuľovou omáčkou a zemiakmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.