Pridať recept

FOTORECEPT: Triplet rezy

44
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

10 ks
vajcia
6 PL
múka polohrubá
3 ČL
Kypriaci prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
Zlatý klas Dr.Oetker
1 ks
jahodový puding Dr Oetker
1 ks
čokoládový puding Dr Oetker
10 PL
cukor práškový
plnka
1/2 liter
mlieko
2 ks
Zlatý klas Dr.Oetker
200 g
cukor práškový
1 ks
vanilkový cukor Dr Oetker
250 g
maslo
1 ks
ananásový kompót
čokoládová poleva

postup

Jemné šťavnaté rezy.
1.
Bielky oddelím od žltkov a vyšľahám.Do vyšľahaných pridám pr. cukor a do tuhá vyšľahám.Potom zašľahám žltky.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
 
2.
Potom rozdelím na tri rovnaké častí,do každej pridám po jednom pudingu a po 2 rovné PL múky a po 1 čl kypriaceho prášku.Zľahká premiešam a každé zvlášť vylejem na plech vystlaný papierom.Upečiem.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
3.
V mlieku si uvarím puding zo zlatého klasu a vanilkového cukru.Za občasného miešania nechám vychladnúť.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
4.
Medzi tým si vyšľahám maslo s pr. cukrom a zašľahám vychladený puding.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
5.
Pri plnení začnem tmavým cestom.Jemne vrch narežem,aby dobré vsiakol džem a šťava s kompotu.Polejem asi polovicou scedenej šťavy a potriem jemne marhuľovým džemom.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
6.
Na to potriem polovicu plnky,
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
7.
na plnku nakrájam polovicu ananasového kompotu,
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
8.
Priložím ružový plat a postup zopakujem.Končím svetlým platom.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
9.
Svetlý plat už nenarežem,len ho jemne potriem lekvárom,alebo si nechám troška plnky na potretie a polejem čokoládou.Nechám stuhnuť.
Fotorecept: Triplet rezy
Fotorecept: Triplet rezy
Zdroj: anka813
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať