Varený plnený kapor
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kapor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
ocot
trochu
voda
Plnka
1
ks
žemľa
1
ks
vajce
20
g
maslo
100
g
miešaná zelenina
trochu
muškátový orech
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
voda
postup
1.
Očisteného kapra posolíme a naplníme. Otvor zošijeme.
2.
Naplneného kapra môžeme zabaliť do čistej utierky alebo do pergamenového papiera a uvariť v okyslenej vode.
3.
Plnka: K zelenine pokrájanej na kocky a udusenej na masle pridáme namočenú a vytlačenú žemľu, vajce, soľ, korenie, postrúhaný muškátový orech a rozpustené maslo. Všetko dobre premiešame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.