Hubová nátierka s tvrdým syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvé huby
50
g
maslo
50
ml
sladká smotana
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
50
g
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Huby očistíme, nakrájame na tenké plátky a vložíme do rozohriateho masla. Za stáleho miešania ich dusíme, kým sa neodparí voda. Potom ich podlejeme smotanou zmiešame so soľou a korením a necháme prejsť varom. Do zmesi napokon vmiešame jemne nasekanú petržlenovú vňať.
2.
Natierame na krajčeky sendviča, posypeme strúhaným syrom a pokvapkáme maslom. Vložíme do rozohriatej rúry a zapečieme. Ak chceme skrátiť čas prípravy, krajčeky nezapekáme, ale syr vmiešame do horúcej zmesi.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.