Marinované papriky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
farebná paprika
1
ks
cibuľa
5
ks
cesnakové strúčiky
5
PL
olivový olej
100
ml
biele suché víno
1/2
ks
šťava z citróna
podľa chuti
soľ, čierne korenie, petržlenová vňať
postup
1.
Papriky očistíme a nakrájame na kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájame na kolieska a opražíme na miernom plameni do sklovita. Potom pridáme papriky a podusíme asi 5 minút. Zalejeme vínom a necháme povariť. Ochutíme soľou, korením a necháme vychladnúť. Potom pokvapkáme šťavou z citróna a na mise ozdobíme vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.