Toskánska zeleninová polievka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cibuľa
2
ks
paprika
1
ks
zeler
1
kg
paradajka
4
PL
olivový olej
1
liter
voda
4
ks
vajce
4
PL
nastrúhaný parmezán
4
PL
toustový chlieb
podľa chuti
soľ, čierne korenie
postup
Cibuľu nakrájame na kocky a papriky na prúžky. Pokrájame aj zeler a paradajky. Na oleji opražíme cibuľu. Pridáme papriky, zeler a paradajky. Privedieme do varu a varíme 10 minút. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a varíme 15 minút. Vajíčka rozšľaháme, pridáme parmezán, polievku odstavíme a prilejeme vajcia so syrom. Chleba opečieme z oboch strán a položíme do polievky na tanieri.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.