Pridať recept

Hydinová nátierka s údeným kolenom

ingrediencie

20 g
maslo
1 ks
cibuľa
100 g
hydinové mäso
100 g
údené bravčové koleno
1 ks
zeler
podľa chuti
tatárska omáčka
trochu
nasekaná pažítka
podľa chuti
soľ
trochu
citrónová šťava

postup

1.

Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme zomleté tepelne spracované hydinové a údené mäso. Všetko zľahka opražíme a necháme vychladnúť.

 
2.

Do masy vmiešame najemno postrúhaný surový zeler, tatársku omáčku a nakrájanú najemno pažítku. Nátierku ochutíme soľou a citrónovou šťavou. 

3.

Zeler môžno nahradiť sterilizovanými hubami, kapiou, miešanou zeleninou alebo karfiolom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Väčšina ľudí skladuje múku v papierovom obale, v ktorom ju kúpila, alebo ju nasype do pohára či plechovky...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...
Recept na pravé špagety Carbonara - budete prekvapení, čo do nich vôbec nepatrí
Budete prekvapení, čo do nich vôbec nepatrí: Recept na pravé špagety Carbonara
Špagety Carbonara patria medzi najznámejšie a najobľúbenejšie cestoviny. Sú rýchle, chutné a tak krásne...
Toto dávajú jesť deťom? Šéfkuchár Martin Novák ostal zhrozený z toho, čo našiel. Ako jediní nedostali žiadnu nálepku
Toto dávajú jesť deťom? Šéfkuchár Martin Novák ostal zhrozený z toho, čo našiel. Ako jediní nedostali žiadnu nálepku
Najlacnejší sirup, dochucovadlá aj chémia. Šéfkuchár Martin Novák sa po príchode do tatranského penziónu...
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Pirohy sú jedným z našich najobľúbenejších jedál. Radi ich pripravujeme na sladko alebo na slano. A hoci je...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...