Hydinová nátierka so strúhaným syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
maslo
300
g
pečené hydinové mäso
100
g
nastrúhaný tvrdý syr
trochu
kari korenie
trochu
soľ
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Zmäknuté maslo vymiešame v miske s mletým hydinovým mäsom a postupne pridáme najemno postrúhaný syr. Ak je nátierka veľmi hustá, zriedime ju šťavou z pečeného mäsa alebo dvoma lyžicami mäsového vývaru, prípadne mliekom.
2.
Do nátierky pridáme štipku karí korenia, soľ a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať. Natierame na krajce chleba.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.