FOTORECEPT: Marocké guľky so stratenými vajcami
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté mäso
koriander
1
ks
cibuľa
1
ks
konzervované paradajky
soľ
mleté čierne korenie
5
ks
vajce
postup
1.
Mleté mäso zmiešame k koriandrom. (Mäso by malo byť jahňacie, pretože v Maroku je typické a bravčové nekonzumujú)
2.
Z mäsa urobíme guľky a cibuľu nakrájame na kocky.
3.
Guľky opražíme na oleji a dáme bokom.
5.
Pridáme paradajky a dochutíme. Varíme.
6.
Do omáčky pridáme guľky a ešte chvíľu varíme.
7.
Pridáme 5 surovích vajec a počkáme kým sa uvaria. Nemiešame.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.